Make it better, make it Green!

Voordelen op een rijtje:

 

-Onbeschrijfelijke beleving.

-Weinig ruimte nodig om binnen of buiten een groen klimaat te creëren.

-Gunstig effect op leef- en werkklimaat.

-Zowel binnen als buiten verbetering van de akoestiek door demping van het geluid.

-Productie van zuurstof.

-Reguleren van de luchtvochtigheid.

-Opname van fijnstof.

-Extra voedselbron voor vogels en insecten en daardoor  een gunstig effect op de ontwikkeling van de flora en fauna in uw omgeving.


 


 


 


De Plantingwall is toe te passen in de particuliere tuin of interieur maar ook bij bedrijven en instellingen, horeca gelegenheden en overheidsgebouwen. Ze werken mee aan een gezond woon- of werkklimaat. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen die leven en werken in een groene omgeving gelukkiger en minder stress gevoelig zijn. De groene wanden fungeren als een groene long; ze zetten het door ons geproduceerde koolstofdioxide om in zuurstof en dragen daardoor voor een belangrijk deel bij aan een gezonde woon- of werkomgeving. 


 

GreenART  informeert u graag over de diverse mogelijkheden voor zowel exterieur als interieur toepassingen. Van het ontwerp tot en met de realisatie van uw groene wand hebben wij de expertise in huis. Uiteraard begeleiden wij u na de realisatie ook in het onderhoud van de wand, maar u kunt er ook voor kiezen dit door greenART op reguliere basis te laten verzorgen om zo verzekerd te zijn van vakkundig onderhoud en een lange levensduur van uw vertical garden.

 

De planting wall kent vele toepassingen, hierbij enkele voorbeelden:

 

-Als groene wand bij uw terras; De planting wall geeft u uw tuin een groen karakter.

-Als aankleding van uw horeca terras; De planting wall geeft een fantastische sfeer en laat uw gasten nog meer genieten.

-Als groene gevel van uw bedrijfspand; Uw groene en verantwoorde bedrijfsimago wordt versterkt door uw bijdrage aan de natuur.

-In uw kantoorruimte; Hier draagt de planting wall bij aan een gezond werk klimaat en kan het zelfs ziekteverzuim verminderen.

-In uw woning; De planting wall geeft hier een fantastische sfeer, maar ook bij u thuis draagt deze bij aan een gezonde omgeving en een fijn woonklimaat.